PhaseTech

Phasetech borduurt voort op 60 jaar ervaring. Speakers zien er vandaag zo uit mede door de innovatie van Phasetech. De uitvinding van de softdome tweeter is daar een voorbeeld van (US Patent # 3328537 – 1967). Phasetech heeft een zeer breed spectrum dat er op gericht is een totale perfecte geluidsbeleving te creëren in iedere omgeving.

De Theatro serie is het kunststuk van Phase Technology. Deze ultradunne speakers zijn te gebruiken als front- of surroundspeaker. Zowel horizontaal als verticaal, dus zeer flexibel!

Met deze speaker creëer je eenvoudig een surround systeem van de hoogste kwaliteit.

De CI-7.3X maakt gebruik van dezelfde middenrange- en tweeter-technologie die bekend is van de bekende Premier Collection PC9.5 luidspreker. Het CI-7.3X is een 3-weg ontwerp en biedt een uitstekende weergave van muziek en film soundtracks. Het geluid is kristalhelder, de speaker is vrijwel onzichtbaar en het mooie signatuur van Phase Technologie is duidelijk te herkennen.

Jaren heeft Phase Technology aan deze sub gewerkt en het resultaat mag er zijn. De sub heeft een magnetische grill en is zeer geschikt voor ieder interieur en ruimte. Kortom: een eenvoudige installatie, geweldig geluid en van uitzonderlijke schoonheid, de IW210 heeft het allemaal.