Morel Hifi

Innovatieve technologie en aansprekende vormgeving zijn de kernwaarden van Morel. Sinds de oprichting van Morel in 1975 heeft het merk een reputatie opgebouwd als het gaat om originele producten welke iedere verwachting waarmaken of overtreffen in geluidkwaliteit en beleving. Omdat Morel haar eigen Design, productontwikkeling en productie voert is kwaliteit altijd gegarandeerd. Morel is met name uniek in modulaire inbouwsystemen welke altijd makkelijk toepasbaar zijn.

De Soundwall™ LCR modulair “in wall” system is een geintegreerde speaker en biedt maar verschillende hi-fi oplossingen voor onder andere home theatre en muziekinstallaties. Door het modulaire syteem is de Soundwall van Moren Hifi eenvoudige te installeren, maar ook aan te passen aan de gewenst hoogte of breedte.

Met de Soundwall serie sleepte Morel al verschillende prijzen in de wacht. De speakers zijn handgemaakt en hebben een uniek ontwerp dat helemaal is afgestemd op de high-end beleving, in zowel geluid als design. De Soundwall™ H serie bestaat uit 3 bass/midrange woofer formaten. Ieder formaat heeft eigen kwaliteiten. Oorspronkelijk was de speaker ontworpen voor de automotive industrie, maar door zijn performance en design is deze serie meer en meer toegepast in de woonomgeving.

De Soundwall™Surface brengt iedere muur in uw woonomgeving tot leven. De serie komt in twee varianten en biedt dan ook voor ieder wat wils. Wilt u dat de speakers volledig weggewerkt worden in de muur? Dan kan dat. Wilt u de speakers juist in het zicht hebben? Dan is de “semi hidden” variant iets voor u. Deze zeer dunne speaker is alleen met het front zichbaar. De rest wordt netjes weggewerkt in de muur.