Darts

Darts focust zich 100% toe op Home Theater systemen. Ieder Darts systeem heeft als basis een Audessey aangestuurde 16 kanaals digitale versterker die versterkt per driverunit en niet per speaker zoals conventionele versterkers. Het Audessey systeem zorgt ervoor dat iedere driver afstelt op de akoestiek van de specifieke ruimte. Voor een echte bioscoopbeleving. Maar dan beter.

In-wall dARTS-luidsprekers hebben dezelfde driverconfiguratie als de CB-modellen, maar is naadloos in het muuroppervlak opgenomen. De DP-4000 digitale / programmeerbare versterker beheert het gehele systeem met 16 kanalen van DSP en versterking.

Elk kanaal regelt de crossover, tijduitlijning, equalisatie en versterking van elke individuele driver (woofer, midrange, tweeter). De Multi-EQ XT-software meet en gebruikt de akoestische eigenschappen van uw ruimte voor een perfecte geluidsweergave.

De 660 in-wall serie brengt de kracht van dARTS naar een “mount wall” ontwerp met ingebouwde grill, die in iedere kleur kunnen worden geleverd. De frontsprekers (links, midden, rechts) bevatten een 1.125 “soft dome tweeter en twee 6.5” 3LC woofers; voor de Surrounds zijn twee 1 “soft dome tweeters en twee 6,5” 3LC woofers gebruikt.

De in-wall sub heeft twee 10 inch poly drivers met NBR surround. In-wall systemen bieden een THX referentieniveau SPL voor een ruimte tot 18.000 kubieke meter.